• Przekąski dla psa - Skóra jagnięca 40g przysmak dla psa PREMIUM

Symbol: p9
7.99
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 7.49
Orlen Paczka 7.49
Paczkomaty InPost 10.99
Kurier InPost 14.99
Kurier InPost (Pobranie) 17.49
Dostępność 1 szt.
Waga 0.043 kg

Koli zadba o Twojego czworonoga :)

Zalety skóry jagnięcej:

  • oczyszcza zęby z kamienia i wzmacnia dziąsła;
  • wzmacnia mięśnie żuchwy;
  • wysokobiałkowy;
  • pozytywnie wpływa na kondycje sierści;
  • zaspokaja naturalną potrzebę żucia i gryzienia;
  • idealny dla każdego psa - każdej rasy, w różnym wieku

Skóra jagnięca to zdrowy i pożywny gryzak, który w pełni pomoże zaspokoić naturalne potrzeby psa, którymi są gryzienie i żucie, a także zadba o prawidłową higienę jamy ustnej psa, wzmocni zęby i dziąsła. Zaletą tego gryzaka jest jego neutralny zapach oraz duża wytrzymałość na gryzienie. Ponadto pomaga w rozładowaniu nagromadzonej energii i emocji u psa, pomaga zrelaksować się naszemu pupilowi. Warto więc podawać ten przysmak między posiłkami lub jako przekąskę, gdy musimy pozostawić naszego czworonoga samego w domu.

Nasze przysmaki i gryzaki klasy premium powstają z odpowiednio wyselekcjonowanego i przebadanego weterynaryjnie polskiego mięsa pochodzącego od lokalnych dostawców. Wszystkie przysmaki, które oferujemy Twojemu pupilowi są w 100% naturalne, bez dodatku wypełniaczy, konserwantów i sztucznych barwników.

Specjalistyczny proces suszenia, który stosujemy,  gwarantuje, że w gryzakach i przysmakach zachowany jest wysoki poziom składników odżywczych, naturalnych substancji i witamin. Ponadto dzięki niemu możemy dostarczać Twojemu pupilowi to co najlepsze w każdym naturalnym gryzaku, bez popiołu w składzie, który nie powstaje w tym procesie. 

Troszczymy się nie tylko o zdrowie Twojego pupila, ale i o środowisko. Dlatego produkty Krainy Radolin pakujemy w opakowanie foliowe z recyklingu.

Pamiętaj, podając swojemu pupilowi naturalnego gryzaka, zapewnij mu stały dostęp do wody.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie